Horoskop pro den 27.2.2018

Beran (21. 3.20.4.)

Poslední dobou jsi zabředla do malicherných problémů a starostí a úplně jsi zapomněla na své sny a plány. Je čas se znovu vrhnout do jejich uskutečňování, uvidíš, jak skvěle se hned budeš cítit. 

Býk (21. 4.–21. 5.)



Dávej dnes pozor především na cestách. Budeš roztržitá, roztěkaná a mohla bys způsobit nejen zmatky v dopravě, ale také ti hrozí, že zabloudíš. Pokud můžeš, raději dnes nikam daleko necestuj. 

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V práci tě to dnes těšit nebude. Myšlenkami už budeš doma, ale do reality tě vrátí pořádný průšvih, jehož strůjcem budeš i ty. Je jasné, že přijde trest v podobě snížených prémií a budeš si muset hodit nějakou tu hodinu přesčas, aby se šéf uklidnil.

Rak (22. 6.–22. 7.)



Pusť se do řešení všech záležitostí, které jsi dlouhou dobu odkládala. Jakmile je všechny vyřešíš, okamžitě pocítíš úlevu. Někdy je lepší kousnout do hořké pilulky a vyřešit potřebné, než se zbytečně delší dobu stresovat a bát se výsledku. 

Lev (23. 7.–22. 8.)


Od rána budeš mít špatnou náladu, jen se na tebe někdo křivě podívá, už vylítneš jako čertík z krabičky. Na chvíli se zastav a zhluboka se nadechni. Zkus dostat emoce pod kontrolu, jinak hrozí, že zůstaneš večer doma sama. Partner raději vyrazí do hospody, než by trávil čas s tebou. 

Panna (23. 8.–22. 9.)


Dnes tě to potáhne k tvému bývalému partnerovi. Budeš mít pocit, že od té doby, co jste se rozešli, se ti nic nedaří a budeš ho chtít za každou cenu zpět. Než se do něčeho takového pustíš, raději si vzpomeň, proč jste se rozešli a jak moc ti nevyhovoval. Nezměnil se, to jen ty si ho idealizuješ. 

Váhy (23. 9.–23. 10.)



Dnes si raději obal nervy hned po ránu něčím sladkým. Budeš pod enormním napětím a tlak na tebe začne vyvíjet i partner. Nenech se rozhodit, děláš víc než vůbec partner dokáže ocenit. zameť před svým prahem. 

Štír (24. 10.–22. 11.)



Dnes potkáš velmi uhrančivého muže, který tě doslova uhrane. Pokud jsi svobodná, klidně si užij žhavý flirt, na pozoru se však měj, pokud jsi šťastně zadaná. Tenhle chlap by ti převrátil život vzhůru nohama a ne zrovna v tom pozitivním slova smyslu.  

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Poslední dobou jsi protivná, podrážděná a hádavá, takže se ti okolí začíná stranit. Měla bys zvolnit své vražedné pracovní tempo, jinak bude ještě hůř, mohla bys klidně o své blízké také přijít. Kdo by chtěl trávit čas s uzlíčkem nervů?


Kozoroh (22. 12.–20.1.)


Užívej si volný večer se svou rodinou, vydejte se společně na výlet, nebo do kina. Společně strávený čas vám všem prospěje. Přeci jen každodenní starosti vás dost odcizily. Je na čase zase začít žít.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Máš možnost nastoupit znovu do školy a otálíš, nechce se ti? Děláš chybu. Studium by tě posunulo dál i ve tvé kariéře a časem bys mohla dělat práci, o jaké se ti ani nesnilo. Raději si to ještě jednou dobře promysli. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Tvá fyzička je žalostná a měla bys začít něco dělat pro své tělo. Zkus zajít na nějaké cvičení, které tě bude bavit. Skvělá je třeba jóga, nebo si skoč zaplavat. Uvidíš, že se budeš okamžitě cítit jako znovuzrozená. A není vyloučeno, že při sportu potkáš taky toho pravého.  





Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk

Horoskop pro den 8.2.2018!