Horoskop pro dnešní den

Beran (21. 3.20.4.)


Na chvíli se zastav a zaposlouchej se do svých slov. Neopakuješ velmi často slova, já bych chtěla, ale nejde to, nemůžu, nemám… Nebuď lhostejná k sobě ani ostatním a začni konat.

Býk (21. 4.–21. 5.)



Když si nebudeš dělat přehnané starosti, prožiješ skvělý den. Zapřemýšlej, co jsi chtěla v minulosti uskutečnit a pusť se do realizace. Máš skvělé nápady!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nepříznivé období plné emocí a zmatku pomalu končí, dopřej si pořádný odpočinek a dělej jen to, co ti udělá radost. Nedovol ostatním, aby tě nutili do činností, které tě nebaví, prosaď si svoji a jdi za tím! Citlivé nervy ti zklidní čaj z třezalky a odpočinek v přírodě.

Rak (22. 6.–22. 7.)


Když se odpoutáš od všeho, co ti bere sílu a energii, pochopíš, že změna je nutná k tvému dalšímu růstu. Dost možná se rozhodneš ukončit dlouhodobý vztah, přátelství nebo podáš výpověď v práci, věř, že na tebe čeká úspěch, neboj se toho.

Lev (23. 7.–22. 8.)


Dnes zamkni pusu na zámek a zkus své okolí více poslouchat. Už delší dobu ti uniká, že někdo z blízkých má problémy a i když se ti to snaží naznačit, ty ho neposloucháš. Přitom zrovna ty mu můžeš pomoci dobrou radou, nebo i skutkem. 

Panna (23. 8.–22. 9.)



Zadaná dnes bude sršet láskou a optimismem, partner se k ní totiž bude chovat jako ke královně. Nezadaná má šanci potkat muže svých snů. Den přeje lásce. 


Váhy (23. 9.–23. 10.)



Všechno, co se v poslední době stálo, se dává do pohybu. Můžeš se leknout rychlosti, s jakou se budou věci dít, ale nakonec zjistíš, že máš úžasnou příležitost, zbavit se všeho nepotřebného.

Štír (24. 10.–22. 11.)



Dnes budeš mít energie na rozdávání. Než abys ale drtila rodinu úklidem, raději si udělejte společný výlet. Nebo se pusť do úklidu svého nepořádku, ostatní nech v klidu relaxovat, nemají tolik sil jako ty a odpočinek si po náročném dni zaslouží.

Střelec (23. 11.–21. 12.)



Pokud tě dnes někdo požádá o půjčku nějaké drahé věci nebo financí, určitě odmítni. Danou věc i peníze bys už nikdy neviděla a dotyčný by ti zapřel nos mezi očima.


Kozoroh (22. 12.–20.1.)


Celé hodiny trávíš u počítače a práci ses naučila nosit si domů. Prakticky nevíš, co je to soukromý život a rodina se ti víc a víc odcizuje. Měla by ses zamyslet nad hodnotami. Opravdu je tvým snem celý život jen pracovat?

Vodnář (21. 1.–20. 2.)



Muž, který se zdál, že by mohl být tvým osudovým, se projeví jako pěkný hlupák a sobec. Moc nepřemýšlej a klidně se s ním rozejdi. Pokud to skřípe už na začátku, později se budou problémy jen stupňovat. Šťastná bys nebyla. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)



Pocit, že tvůj vztah se pomalu ale jistě potápí ke dnu, dnes bude víc než intenzivní. Dokope tě to k tomu, aby sis promluvila s partnerem a nefunkční vztah jednou provždy ukončila. Stejně by k tomu jednou došlo a je zbytečné se omezovat, když můžete mít oba nový krásný vztah, který bude plný lásky a porozumění. 




Zdroj: https://www.femina.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ďábelské toasty s mletým masem

Horoskop pro den 8.2.2018!

Poradíme, co dělat, když na mobilu nefunguje displej na dotyk